Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

PC Translator SK 100% Languare Teacher 100% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    PC Translator SK 100% Languare Teacher 100% Názov:PC Translator SK 100% Languare Teacher 100% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:875.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-07-06 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    PC Translator obsahuje 4 programy naraz: slovník, prekladač textov, prekladač www-stránok a prekladač elektronickej pošty. Programové vybavenie je určené pre Windows 7, Windows Vista, Windows XP, 2000, NT, Me, 98. V ponuke je 8 jazykových verzií. Jednotkovú licenciu programov 2010 môžno teraz inštalovať až na dva počítače. Multilicenčné a sieťové ceny programov na tri a viac PC sa znásobujú podľa počtu počítačov a ceny za inštalácie do viac lokalít sú na vyžiadanie.

    Multiodborový slovník

    Obsahuje všeobecnú aj odbornú slovnú zásobou (najmä angličtina a nemčina). Program má vlastný ovládač cudzích klávesníc. K najčastejšie používaným slovám sú uvedené príklady použitia slov vo vetách. Angličtina má písanú výslovnosť a nepravidelné slovesá. Nemčina má naviac pády a mn.č. podstatných mien. Výslovnosť nahovorili zahraniční lektori. Ozvučenie je však možné aj pomocou syntetizátorov reči. Ďalšie funkcie: automatické otáčanie podľa jazyka, farebné rozlíšenie slov podľa odbornosti, rozširovanie, editácia a zálohovanie slovnej zásoby, upravovanie poradia prekladov slov, ... atď. Slovník je prepojený na výučbový program Language Teacher®. Kliknutím na ikonu učiteľa sa dá veľmi efektívne rozširovať výučba. Najnovšia verzia má zapracovaný korektor pravopisu pre všetky jazyky, vrátane slovenčiny.




    Prekladač textov

    Prekladač je určený na pomoc pri preklade z cudzieho jazyka do slovenčiny, ale i opačne. Používa sa ako "asistent", ktorý "podporuje" prekladanie textov (korešpondencia, návody, texty z internetu apod.). Text v prekladači sa prekladá po vetách. Preklad sa ihneď zapisuje do súboru s preloženým textom. Prekladač dohľadáva jednotlivé preklady slov automaticky. "Stredné" okno programu umožňuje okamžitú úpravu hrubého prekladu (výber iných významov, úprava slovosledu myšou, ... atď.) Ak do slovníka doplníte slová alebo slovné spojenia, prekladač ich začne pri prekladaní textu ihneď používať. Program má hovorenú výslovnosť angličtiny, nemčiny, ruštiny, francúzštiny, španielčiny, taliančiny. Ozvučenie je možné aj syntetizátormi reči. V najnovšej verzii je korektor pravopisu pre všetky jazyky, vrátane slovenčiny.

    Prekladač www-stránok




    Je určený na orientačný preklad www-stránok. Po inštalácii sa do www-prehliadača doplní ikona Preložiť. Preložená stránka si zachová pôvodný grafický vzhľad. Program poskytuje rýchlu informáciu o obsahu cudzojazyčných stránok. Uľahčuje výber tých www-stránok, ktoré stoja za podrobnejší preklad PC Translatorom. Web Translator umožňuje "online" i "offline" preklad www-stránok a nepotrebuje zložité nastavovanie. Pri prekladaní stránky stačí iba kliknúť na ikonu Preložiť. V okne www-prehliadača sa potom zobrazí preložená stránka. Je jedno, či ste práve na internet pripojený alebo nie! Môžete prekladať aj stránky, ktoré ste si predtým uložili na harddisk. Dá sa prekladať aj iba vybraná časť textu, na to slúži praktická funkcia Preložiť označený text. Program pracuje s prehliadačmi Internet Explorer 6.0 až 7.0, Firefox a SeaMonkey. Program prekladá "obojstranne", teda do slovenčiny alebo do cudzieho jazyka.

    Prekladač označeného textu pre Word, Outlook, Thunderbird




    Program poskytuje okamžitý, "orientačný preklad" ľubovoľného textu označeného myšou alebo klávesnicou. Doplnkové ikony prekladača sa vkladajú do programov Word, Outlook Express, Outlook a Thunderbird. Doplnkové ikony Vám umožnia priamo volať slovník, alebo prekladať označený text. Podobne ako program PC Translator môžete zobraziť preklad viet v "rozloženej" forme s ponukou viacero náhradných možností prekladu.










    sasinek666, slnieckozv, DrakenACS, ozzy100, lsd, mmmraz,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    lsd
    Ratio 0.01

    VIP

    06/01/2024 20.14.11
    Poprosím seed,ďakujem pekne

    0
    sasinek666
    Ratio 2.28

    VIP

    18/10/2020 07.56.42
    Prosím seed

    0
    Gain
    Ratio 0.49

    Clen

    11/07/2019 22.32.10
    Fajn,dík.
    Uploader
    11/07/2019 15.11.10
    Pridal som predsa aj CZ Translator a ten prekladá aj do češtiny

    15
    Gain
    Ratio 0.49

    Clen

    11/07/2019 09.57.06
    Do češtiny nepřekládá?

    0
    solesaso
    Ratio 2.34

    Member+

    06/07/2019 10.32.28
    Nema niekto niečo takéto na nemčinu?

    0
    madmfx
    Ratio 4.1

    Member+

    06/07/2019 09.30.12


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.060 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 19:45
    memcache

    TOPlist